Scheidingen

Scheidingen

Onze voordelen

Neutraal en eerlijk

Een goed beeld van de woningwaarde

Ondersteuning bij uitkoop en verkoop

Ervaring met bemiddeling

Professionele vastgoedmakelaars

Wanneer uw relatie stuk gaat is dat zeer vervelend en gaat u een vaak intensieve tijd tegemoet. Bij scheidingen moet u vaak veel regelen met uw voormalige partner. Vaak heeft u samen kinderen en bent u beiden eigenaar van een huis of appartement. Voor veel mensen is het lastig om alles samen te moeten regelen. Bovendien heeft u geen garantie dat de verdeling eerlijk verloopt. In dit soort gevallen kunt u profiteren van de ervaring van bemiddelaar Sterckx & Partners.


Waarom een bemiddelaar inschakelen?


Bij scheidingen wilt u elkaar vaak niet meer spreken of zien. Ten behoeve van eventuele kinderen wordt dit vaak nog wel van u gevraagd. Om de interactie verder tot een minimum te beperken, kunt u een bemiddelaar inschakelen bij de verkoop van een koopwoning. Wij kunnen ervoor zorgen dat u bij scheidingen een eerlijk en correct proces doorloopt. Dit betreft niet alleen de verkoop van het gezamenlijk bezit, maar ook de eventuele uitkoop van een partner.


Waarin kunnen wij bemiddelen bij scheidingen?


We kunnen u ondersteunen bij zowel een uitkoop en verkoop. We zorgen voor een praktische aanpak zodat u en uw partner tot een overeenkomst kunnen komen. Zo bekijken we de mogelijkheden voor ontmoetingen of andere manieren van communiceren. Bij een uitkoop bekijken we bijvoorbeeld naar de mogelijkheden voor een overeenkomst over een bedrag voor de waardebepaling van de woning. Ook bij verkoop hebben we aandacht voor de waarde van uw woning en verdeling van het bedrag.


Bemiddeling bij scheidingen door Sterckx & Partners


We kunnen u en uw partner vanuit een neutrale positie tot een overeenstemming laten komen. We besteden hierbij extra aandacht aan correcte procedures en eerlijkheid. Zo proberen we altijd een eerlijke verhouding van verdeling te realiseren. Wilt u weten wat we voor u bij scheidingen kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.